Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 

Könyvek oktatóknak, pedagógusoknak

► Innovatív és hatékony technikákat keres, hogy munkája még eredményesebb legyen? 

► Szívesen megismerne olyan új módszereket, melyek hosszú távon is átütő eredményeket hoznak?

► Szeretné jobban megérteni tanítványait és kollégáit, valamint hatékonyabban kommunikálni velük? 

A coaching szemlélet merőben új nézőpont az oktatásban, legyen szó felnőttképzésről vagy akár közoktatásról.

Szakkönyveinkből számtalan gyakorlati ismeretet, új módszereket sajátíthat el az innovatív coaching szakmai eszköztárából és rengeteg izgalmas tréninggyakorlat közül. Ezek a technikák és gyakorlatok hazai körülmények között is megállják a helyüket, átütő eredményeket hozva az oktatási folyamatokban. Legyen szó a tanítványok aktivitásának, motivációjának és teljesítményének fokozásáról, a munkahelyi konfliktusok és stressz mindennapi kezeléséről, a burnout (szakmai és érzelmi kiégés) megelőzéséről, az előadói készségek fejlesztéséről, mi a legmodernebb, magas hatásfokú eszköztárat: módszertani leírásokat, kész forgatókönyveket, kérdéstárakat, gyakorlatokat biztosítjuk hozzá. 

Új technikákat építhet be szakmai stratégiái közé, vagy továbbfejlesztheti tudását: tranzakcióanalízis, történetmesélés, kreatív és megoldásközpontú coachingtechnikák, változatos tréninggyakorlatok. A legtöbb könyvhöz online letölthető anyagok is tartoznak, megkönnyítve ezzel a munkáját. 

Jó válogatást kívánunk!