Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 
Ár:
8.500 Ft
7.800 Ft
Kedvezmény: 700 Ft
Menny.:

Érzelmi intelligencia gyakorlatgyűjtemény

Ár:
8.500 Ft
7.800 Ft
Kedvezmény: 700 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. január 29.

50 könnyű és hatásos gyakorlat az EQ fejlesztésére

Leírás

 

ÉRZELMI INTELLIGENCIA GYAKORLATGYŰJTEMÉNY

50 könnyű és hatásos gyakorlat az EQ fejlesztésére

Trénereknek, coachoknak, fejlesztő szakembereknek

___________________________________________

A nagy érzelmi intelligenciával rendelkező emberek nemcsak a kellemesebb és együttműködőbb munkahelyi környezethez járulnak hozzá. Az EQ közvetlenül kihat az üzleti eredményességre is. Ha tudjuk, hogyan kezeljük az érzelmeinket, hogyan érezzünk együtt a különböző nézőpontokkal, hogyan alakítsunk ki tartalmas kapcsolatokat, miként vezessünk és inspiráljunk másokat, akkor azokhoz a készségekhez jutunk el, amelyek megnövelik az eredménykimutatás legalsó sorának értékét. A kimutatható összefüggés olyan szoros, hogy az EQ-t még a korábbi szkeptikusok is a teljesítménymutatók hatásos javítási módjának tekintik.

Most a trénerek a szervezeten belül mindenkinek fellendíthetik az érzelmi intelligenciáját. Kezdve azzal a vezetővel, aki legszívesebben ki sem megy az irodájából, … egészen a „mindentudóig”, aki ezzel bosszantja a kollégáit, … folytatva az ügyfélszolgálatos munkatárssal, aki nem tud konfliktust kezelni.

Az Érzelmi intelligencia gyakorlatgyűjtemény a problémás viselkedést veszi célba és a közönséges emberi gyengéket javítja ki.

50 új szemléletű gyakorlat teszi lehetővé az önismereten, empátián, társas készségeken, személyes befolyáson és a céltudatosságon való közös munkát. A könyv az EQ öt kulcsterületéről 26 kompetenciát vesz célba – melyek mindegyike a vezetői képesség, a projektmenedzsment, az ügyfélszolgálat, a csapatmunka, az értékesítés, és több más terület javítására irányul.

A coach és tréner szakemberek számára ez az egybeszerkesztett EQ-növelő gyűjtemény egyszerre biztosítja a gyakorlatok gyors megvalósításához szükséges ismeretet, valamint az eszközöket, beleértve:
• az EQ – pozitív és hiányának negatív – hatását bemutató kutatási eredményeket,
• a napjainkban elérhető legjobb tréning és felnőttképzési gyakorlatokat,
• útmutatást az 50 gyakorlat előkészítéséhez és elvégzéséhez,
• gondolatébresztő és a tanulságokra rávilágító megbeszélő kérdéseket,
• a résztvevők számára szükséges munkalapokat, a kihangsúlyozandó kulcskérdéseket, és további információt.

A vállaltoknál sok értelmes ember szenvedi meg az EQ hiányát. A káros kihatások a kapcsolatokban, az elkötelezettségben, a lojalitásban, és a munkahelyi légkörben jelentkeznek. Az Érzelmi intelligencia gyakorlatgyűjtemény hatására a munkatársak felfedezik az önismeretet és felismerik, hogy szükségük van az összetartó együttműködésre, amelynek révén sikerre vihetik a szervezetet.

Szerzők

Adele B. Lynn az érzelmi intelligencia témájában vezető tanácsadó és többek között a Quick Emotional Intelligence Activities for Busy Managers (Gyors érzelmi intelligencia gyakorlatok elfoglalt vezetőknek), valamint a The EQ Difference (AZ EQ Különbség) című könyv szerzője. Belle Vernonban, Pennsylvaniában él.

Janele R. Lynn a Lynn Leadership Group LLC. tulajdonosa. Vezetőfejlesztéssel és EQ növeléssel foglalkozik az egész világra kiterjedő ügyfélkörében. Annandaleben, Virginiában él.

 

Belelapozás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!