Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.További információ 
Ár:
6.900 Ft
Menny.:

80 játékos tréninggyakorlat élő online képzésekhez

Ár:
6.900 Ft
Menny.:
Gyártó: Z-Press Kiadó
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Azonnal, raktárról
Várható szállítás: 2022. május 18.

Az aktivizálástól a mélyreható interakcióig: dinamikus, azonnal alkalmazható tréningjátékok a virtuális tanuláshoz


✓ 80 tréninggyakorlat részletes, jól követhető leírásokkal, illusztrációkkal. 
✓ Praktikus, felhasználóbarát kivitel - tematikus segédtáblázatok a gyakorlatok kiválasztásához
✓ Élő online tréningekhez, workshopokhoz és képzésekhez a résztvevők aktivizálására, motiválására, fejlesztésére

Könyvismertető

80 LENDÜLETES VIRTUÁLIS GYAKORLAT
Vigyen több életet virtuális tréningjeibe és aktivizálja a résztvevőket!

 

Ebben a könyvben az ismerkedős, energizáló, névtanuló, visszajelző és interakciós tréningjátékok színes gyűjteményét tárjuk önök elé, melyek segítségével mostantól élő online képzéseiket még életszerűbbé, mozgalmasabbá és változatosabbá tehetik. Válogassanak kedvükre a kínálatból és alkalmazzák az itt található játékos gyakorlatokat tréningjeiken a tanulási helyzetnek megfelelően.


Ebben a könyvben a virtuális tréningek úttörői és gyakorlott továbbképzés-vezető szakemberek gyűjtötték össze az online képzéseiken alkalmazott legjobb gyakorlatokat és tréningjátékokat. Fedezze fel kedvenceit a 80 kiváló játékos tréninggyakorlatot tartalmazó gyűjteményben – találhat benne olyan gyakorlatokat, amelyek kizárólag online hatásosak, és olyanokat is, amelyek ötletes változtatással, átalakítással váltak az online térben is alkalmazhatókká.

Válasszon a komolyabb hátterű játékos tréninggyakorlatok, a résztvevőket megmozgató és aha-élménnyel gazdagító, vagy a képzés során bármikor egyszerűen beiktatható energizáló tréningjátékok közül.

Minden gyakorlatot tömör, érthetően megfogalmazott, egységesen felépített leírás mutat be, így azok azonnal alkalmazhatók. Információkat kap a digitális platformmal szemben támasztott követelményekről, a gyakorlatok felhasználási területeiről, előkészítéséről, változatairól, és praktikus ötleteket olvashat alkalmazásukkal kapcsolatban. A fejezetek bevezetéseként álló áttekintő táblázatok gyors segítséget nyújtanak a játékos gyakorlatok legmegfelelőbb összefüggésben történő felhasználásához tréningjein.

Kötetünk bizonyítja: virtuális tanulási formában megvalósuló tréningjeit (csaknem) ugyanolyan tartalmasan és dinamikusan alakíthatja, mint jelenléti képzéseit. Mindkét formában biztosíthatja, hogy a résztvevők megismerjék
egymást, interakcióba lépjenek, feldolgozzák a témákat, átismételjék a tanultakat és konstruktív visszajelzést adjanak egymásnak. Eközben fordítson figyelmet a változatosságra, energizálásra, mozgásra, együttműködésre, reflexióra és a megfelelő lezárásra is.

Belelapozás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!