Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 

HR - SZERVEZETFEJLESZTÉS

Humánerőforrás fejlesztés – tréningek – HÁZON BELÜL! Túl költségesek találja, hogy munkatársait külső tréningcégekkel képezze tovább? A tréningekhez segédanyagokra lenne szüksége?

Módszertani szakkönyveink segítségével munkatársainak tréningjét  külső tréner vagy tanácsadó bevonása nélkül lebonyolíthatja!

Tréning szakkönyveink segítségével mélyreható elméleti-módszertani alapokat szerezhet  és bőséges gyakorlati ismeretekkel gazdagodhat a szakmában.  A tréninggyakorlatok leírásai tematikusan tagoltak, jól értelmezhetőek, így olyan szakemberek is fel tudják használni, akik még nem vezettek tréninget.

Ha ön szervezetfejlesztő vagy HR szakterületen dolgozik szinte valamennyi könyvünk releváns tudást tartalmaz az ön számára. Gazdag kínálatunk segítségével profi gyakorlati ismeretekhez juthat a belső vállalati tréningek szervezésével, lebonyolításával kapcsolatban, melyhez több száz különböző tréninggyakorlatot is kínálunk. Vezetői tanácsadáshoz, coachinghoz, változásmenedzsmenthez, a burnout és munkahelyi stressz, vagy a mobbing és egyéb konfliktusok hatékony kezeléséhez is számos módszertani könyvet, eszközöket, komplett gyakorlatok részletes forgatókönyvét kínáljuk.