Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 

KÖNYVEK HR-SZAKEMBEREKNEK, SZERVEZETFEJLESZTŐKNEK

► Humánerőforrás fejlesztés – tréningek – HÁZON BELÜL!

► Túl költségesnek találja, hogy munkatársait külső tréningcégekkel képezze tovább?

► A tréningekhez segédanyagokra lenne szüksége?

Módszertani szakkönyveink segítségével munkatársainak tréningjét külső tréner vagy tanácsadó bevonása nélkül lebonyolíthatja!

Tréning szakkönyveink segítségével mélyreható elméleti-módszertani alapokat szerezhet és bőséges gyakorlati ismeretekkel gazdagodhat a szakmában. A tréninggyakorlatok leírásai tematikusan tagoltak, jól értelmezhetőek, így olyan szakemberek is fel tudják használni, akik még nem vezettek tréninget.

Ha ön szervezetfejlesztő vagy HR-szakterületen dolgozik, szinte valamennyi könyvünk releváns tudást tartalmaz az ön számára. Gazdag kínálatunk segítségével profi gyakorlati ismeretekhez juthat a belső vállalati tréningek szervezésével, lebonyolításával kapcsolatban, melyhez több száz különböző tréninggyakorlatot is kínálunk.

Vezetői tanácsadáshoz, coachinghoz, változásmenedzsmenthez, a burnout és munkahelyi stressz, vagy a mobbing és egyéb konfliktusok hatékony kezeléséhez is számos módszertani könyvet, eszközöket, komplett gyakorlatok részletes forgatókönyvét kínáljuk.

Jó válogatást kívánunk!