Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 
Ár:
5.400 Ft
Menny.:

Reziliens emberek, reziliens csapatok

Ár:
5.400 Ft
Menny.:
Pipálja be és tegye a kosárba egyszerre!
reziliencia tréning Reziliencia tréning
6.500 Ft
Gyártó: SolutionSurfers Magyarország Kft.
Elérhetőség: Azonnal, raktárról
Várható szállítás: 2024. május 31.

Útmutató a változások hatékony kezeléséhez


Reziliencia annyit jelent: rugalmas szakítószilárdság. (...) Az a képességünk, melynek fejlesztése egyre fontosabb az állandósult változás, a felgyorsult gazdasági, céges és egyéb folyamatok közepette mindennapjainkban.

Könyvismertető

Reziliens emberek, reziliens csapatok
Útmutató a változások hatékony kezeléséhez

 

Reziliencia annyit jelent: rugalmas szakítószilárdság. Annak művészete, hogyan maradjunk talpon, cselekvőképességünket megőrizve hirtelen bekövetkező változás, válság, kudarc, vagy csak váratlan nehézség esetén. Az a képességünk, melynek fejlesztése egyre fontosabb az állandósult változás, a felgyorsult gazdasági, céges és egyéb folyamatok közepette mindennapjainkban. 

Liselotte Baeijaert és Anton Stellamans két belga coach, tréner és szervezetfejlesztő szakember, a megoldásközpontú módszertan legihletettebb, egyben legszerényebb művelői közé tartoznak. Egy európai hatású képzési központot működtetnek évtizedek óta nagy inspiráló erővel Leuvenben.

A hatékonyságáról, kimozdító erejéről ismert megoldásközpontú munkában ők az érzékeny személyességet, test lélek és elme egységének türelmes és szelíd, holisztikus tiszteletét nagy személyes hitelességgel képviselik. 

E kis kötet nagy értéke a sok konkrét gyakorlat, mely a buddhista filozófia és gyakorlat kiegyensúlyozó, stabilizáló erejére épül, keleti mentális technikákból merít: segít lecsendesíti az elmét, irányítani figyelmünket, érzelmi egyensúlyt támogat, a békés elfogadás minden percben erőt és biztonságérzetet adó attitűdjét erősíti, élesíti a tudatos fókuszt. Közben az értékek elismeréséhez, az ihletett jövőkép alkotásához, a kis lépésekben megvalósítható előrelépésekhez is muníciót ad, megoldásközpontúan. A világ és a környezet behatásaira szelíd, tudatos és konstruktív választ segítenek adni ezek a gyakorlatok. Remekül beilleszthetők, nemcsak konkrét rezilienciát fejlesztő programokba, hanem egyének és teamek coachingjába is. Szeretetteljes új dimenziót nyitnak a fejlesztő folyamatokban: egyszerűen, praktikusan, szerényen.

Tegyi Enikő
solutionfocus.hu

Belelapozás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!