Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.További információ 
Ár:
3.600 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-04-08

Rövid és tartós coaching - Megoldásközpontú beszélgetések

Ár:
3.600 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-04-08

► Hogyan lehet az, hogy az ügyfelek néha drámaian nagy előrelépést tesznek, nagyon rövid idő alatt?
► Mi tesz egyes coachingüléseket különösen hatékonnyá?
► Rövid bevezetés a megoldásközpontú coachingmodellbe

Könyvismertető

Rövid és tartós coaching
Megoldásközpontú beszélgetések

 

Legmerészebb reményünk szerint, ha elolvassa e rövid bevezetést a megoldásközpontú coachingmodellbe, elég örömöt és kíváncsiságot fog érezni ahhoz, hogy kísérletezni kezdjen a coaching itt bemutatott elemeivel. Talán csak néhány olyan pontot talál, amelyet felhasználhat mindennapi gyakorlata gazdagítására. Talán több ötlet is megtetszik, és felismeri, hogyan vihet általuk még több nyugalmat és hatékonyságot a munkájába. Vagy talán ön is úgy van vele, mint mi, és magával ragadja a megoldásközpontú megközelítésmód egyszerűsége és világossága, és örömét leli abban, ha kevés, ám rendkívül célirányos eszközzel hasznos változásokat tud előidézni ügyfelei világában.

Az érintettek erősségeire építő és a célokat a megoldás kontextusában vizsgáló megközelítés világszerte új és új alkalmazásokra talál. Szervezetek, cégek választják változási folyamataik keretéül. Vezetők alakítják így döntéseiket és az együttműködés új formái merülnek fel a módszer alkalmazása során. A brief coaching, azaz rövidcoaching a '90-es évek végétől az egyik első, az üzleti élet területén is eredményesen használatos megoldásközpontú munkamódszer.

A szerzők a svájci székhelyű SolutionSurfers coachképző cég keretében sokéves közös munka és tanulás eredményeként írták meg ezt a karcsú kötetet. A coach mindennapi gyakorlatához illesztve írják le e megközelítés alapfeltevéseit és a belőlük fakadó lehetőségeket.

„Ezt a könyvet a coaching rövidségének és hatékonyságának sikermutatóiról írtuk. Látni fogja, hogy a javasolt eljárásmód meglepően egyszerű, különösen, ha azzal hasonlítjuk össze, mi mindent tartanak más coachingmegközelítések elengedhetetlennek.”

Belelapozás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!