Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 
Ár:
6.900 Ft
6.200 Ft
Kedvezmény: 700 Ft
Menny.:

A 100 legjobb COACHING GYAKORLAT

Ár:
6.900 Ft
6.200 Ft
Kedvezmény: 700 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2019. december 11.

Gyakorlatok és praxistippek
a teljes coaching folyamatra + ingyenes online segédanyag

Könyvcsomagban is rendelhető a A 100 legjobb COACHING GYAKORLAT című könyvvel: www.z-press.hu/150-coaching-gyakorlat

Leírás

A 100 LEGJOBB COACHING GYAKORLAT
Coachok gyakorlati kézikönyve 
+ INGYENES ONLINE SEGÉDANYAGOK (link a könyvben)

Színtiszta gyakorlatgyűjtemény a teljes coaching folyamatra: kezdetektől a lezárásig

Martin Wehrle remekművet alkotott coachok és coach szemléletű vezetők, tanácsadó szakemberek számára: egy kizárólag gyakorlati anyagot tartalmazó kézikönyvet, mely lineárisan vezet végig a teljes coaching folyamaton, egyidejűleg gazdag tudásanyagot, hasznos tippeket, profi tanácsokat nyújt az olvasóinak. Ahogyan a szerző fogalmaz: "Büszke vagyok rá, hogy ebben a könyvben számos olyan módszer is várja önt, amelyek eddig még nem jelentek meg a coaching irodalmában. Úgymond saját konyhámból való receptek..." A könyv sikeréről tanúskodik, hogy Németországban már a 9. kiadásnál tart!

A könyv felépítése: 84 coaching gyakorlat + 16 esetgyakorlat 
Száraz elmélet helyett 100 egyedi, azonnal megvalósítható gyakorlat leírását tartalmazza a könyv, mely átlátható struktúrájával komplett, ám tovább fejleszthető megoldásokat nyújt a coaching gyakorlati módszerei között elmélyülni kívánó olvasónak. 

► A könyv szerkezete egy coaching ülés felépítését követi, annak 4 szakasza szerint csoportosítja a gyakorlatokat:

1. szakasz: Kiinduló helyzet - Kezdő (bevezető) gyakorlatok • Kommunikációs gyakorlatok • Nyelv(használati) gyakorlatok
2. szakasz: Feltárás, célkitűzések - Érzés- (emocionális) gyakorlatok • Cél- (orientációs) gyakorlatok • Érték- és észlelési gyakorlatok

3. szakasz: Megoldási koncepciók kidolgozása - Erőforrás-gyakorlatok • Fantáziagyakorlatok
4. szakasz: Gyakorlati megvalósítás - Záró gyakorlatok • Esetgyakorlatok
 (Itt használhatja az olvasó az egyéni feladatok során megszerzett tudását, melyben kereszthivatkozások is könnyítik a dolgát.)

► Minden egyes gyakorlat leírása jól átlátható struktúrát követ és az alábbi információkat tartalmazza:

  • Alkalmazás - a gyakorlat leírása
  • Célok, melyek elérhetők a gyakorlat által
  • Hétköznapi gyakorlat - a gyakorlat alkalmazása természetes helyzetekben (barátok, kollégák körében vagy önkísérletként)
  • Coaching gyakorlat - a gyakorlat részletes leírása mint coaching eszköz
  • Praxistipp - a szerző praktikus tanácsai a gyakorlathoz
  • Kockázatok - esetleges kockázati tényezők a gyakorlat során
  • Esélyek és helyzetek
  • Megvalósítási terv

A könyv különlegessége, hogy a benne található gyakorlatok elvégzéséhez nem feltétlenül szükséges ügyfél. Természetes helyzetekben is gyakorolhatók, melyek a hétköznapokban adódnak. Akár barátaival, kollégáival beszélgetve is elvégezhet néhány gyakorlatot. Más feladatoknál Ön a saját kliense: kipróbálhatja önkísérletként, amit másoknál szeretne később alkalmazni. Hiszen sikeres coach csak az lehet, aki minden helyzetet megragad a gyakorlásra.

A szerzőről

Martin Wehrle a leggyakrabban idézett coaching- és karrierszakértők közé tartozik Németországban. Több évtizedes pályafutása alatt számtalan német nagyvállalat vezetőivel dolgozott együtt coachként. Saját és ügyfelei vezetői tapasztalataira építve 2007-ben megalapította "Karriereberater-Akademie" elnevezésű coach- és karrier-tanácsadói iskolát Hamburgban. 25 könyve jelent meg eddig 12 nyelven, ebből fél tucat Spiegel-bestseller.
Művei közül a Z-Press Kiadó kínálatában eddig megjelent:

50 kreatív coaching ötlet 

----------------

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 10.
Kezdő coachként gazdag tudásanyaghoz, hasznos tippekhez jutottam általa. Nagyszerűnek találtam, hogy a gyakorlatokat ügyfél nélkül is lehet gyakorolni, akár önmagunkon, vagy barátokon, családtagokon. Így magabiztosabban tudjuk majd alkalmazni a tanult technikákat a valós ügyfeleknél is. Mindenkinek tudom ajánlani ezt a könyvet, akit érdekel a coaching.
Ward Henrietta
Sopronhorpács
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 03.
Zseniális! Ha röviden szeretném összefoglalni. Rendkívül gyakorlatias és minőségi köny. Tartalmilag és fizikálisan is. Ajánlom mindenkinek akit érdekel a téma aztán már csak csinálni kell!