Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.További információ 
Ár:
2.800 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-10-06

MLM sikeresen

Ár:
2.800 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-10-06
Gyártó: Z-Press Kiadó

A könyv elfogyott, már nem lesz kapható! 

Könyvismertető

7 LÉPÉS a sikeres network marketing útján

Több mint húsz éve történt, hogy egy céges rendezvényen Eric Worre olyan aha-élményt élt át, amely megváltoztatta az egész életét. Ezen a rendezvényen határozta el, hogy elindul a profizmus útján, és network marketing szakemberré válik. Attól a pillanattól fogva minden erejével arra összpontosított, hogy fejlessze a képességeit. Közben több százezer emberre volt hatással, és őrá is több százezer ember hatott világszerte. Most ebben az útmutatóban megosztja velünk a bölcsességét, amely lángra lobbantja az olvasó szenvedélyét a szakma iránt, és segít meghozni a döntést, hogy profivá váljon, és megteremtse azt az életet, amelyről mindig is álmodott.  

A KÖNYVBŐL MEGTUDHATJA: 
- Hogyan találjon jelölteket,
- hogyan hívja meg őket a termék vagy az üzleti lehetőség bemutatására,
- hogyan mutassa be a terméket,
- hogyan mentorálja a jelölteket,
- hogyan segítsen a jelöltjének, hogy vásárlóvá vagy független vállalkozóvá váljon,
- hogyan segítsen az új üzlettársnak jól elindulni,
- hogyan növelje a csapatát a rendezvények népszerűsítésével
és még sok sok-minden mást is.

A SZERZŐRŐL
Eric Worre 25 éve vezető a Network Marketing szakmában.
Akkora kereskedelmi csoportot épített ki, amelyben több min 60 országban, több mint 500.000 üzlettárs tevékenykedik. 
Világszerte megrendezett előadásain megtanítja a részvevőket hogyan válhatnak profivá a Network Marketingben. 
Megalapította a Network Marketing szakma legnézettebb képzési honlapját. 

Eric azt kívánja Önnek, döntsön úgy, hogy a network marketing szakmát választja – határozza el, hogy profi lesz – mert megingathatatlan tény, hogy ez egy jobb út. És most menjen, mondja el az egész világnak.

Belelapozás

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 17.
A különbözô, versenyképes, nagy Cégek összefoglalva megtalàlhatòak e remek kiadvànyban. Érdekes volt, àtlapozàs közben ràdöbbenni, mennyi MLM üzlet /Cég/ munkatársi kapcsolatában àlltunk (voltunk)... A maga nemében mind-mind biztonsàgos üzletet kínàlt, különleges termékeket biztosított! Nem àllàshalmozòknak szàntuk ezeket,- az "Élet" különbözô helyzetekben, idôkben tàlalta elénk. :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 21.
Elsőre nyögve nyelősen olvastam a könyvet. Másodszorra már mondott új dolgokat is. Eric ajánlotta legalább kilencszer olvasd el! Ahányszor olvasom mindig tanulok belőle. A csoportba "Siker ciklus" első lépése ez a könyv elolvasása.
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 25.
Ha csak egy könyvet akarsz elolvasni MLM témában, akkor ez legyen az!
| 5 / 5 csillag!
2014. 02. 18.
Amikor a kezembe került ez a könyv és elolvasta, kineveztem a BIBLIÁMnak. Minden kezdőnek ajánlom elolvasni. Nagyon értékes és hasznos tanácsok, gyakorlati tudnivalók találhatóak benne. Nagyon megéri az árát. A csoportomban biztosan mindenki el fogja olvasni. Mindenkinek ajánlott egyébként, még annak is, aki idegenkedik az MLM-től. Napjainkban tényleg megváltozott ez a rendszer, így az eddigi téves hiteket és ismereteket (vagy nem ismereteket) átírja. Ajánlom laikusoknak, lenézőknek is, mert ők biztosan nem tudják és nem is akarják megérteni ennek az egyszerű rendszernek a hogyanját.
Nagyon szépen köszönöm a könyv írójának, hogy felnyitotta a szemem és a könyvben írtak szerint sokkal gazdagabb lett az ismeretem is.