Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.További információ 
Ár:
3.900 Ft
Menny.:

Szempillantás előtt

Ár:
3.900 Ft
Menny.:
Gyártó: SolutionSurfers Magyarország Kft.
Elérhetőség: Azonnal, raktárról
Várható szállítás: 2023. december 05.

Az újra-hangolódás művészete...  amikor az élet nem tartja magát a tervhez


Peter Szabó új könyve! Tizenöt igazi történet részletes leírása, olyan emberekről szól, akik képesek voltak hatékonyan, egész új módon cselekedni, amikor e szükség felmerült.

Könyvismertető

Szempillantás előtt
Az újra-hangolódás művészete... amikor az élet nem tartja magát a tervhez

 

Peter Szabó új könyve kivételesen nem a hatékony coacholásról szól, hanem hétköznapi emberek veleszületett képességeiről, hogyan lehet hatékonyan újra-hangolódni, akkor is, amikor az élet nem tartja magát a tervhez.

A mindennapi életünkben erre a képességre bármikor szükség lehet:
► egy éppen lekésett villamostól,
► bármilyen mindennapi tervváltozásokig,
► akár a következő gazdasági válságig.

Ilyen esetekre ez a könyv nyugtató felismeréseket nyújt: "Az ember feje kerek, hogy a gondolatok irányt válthassanak benne."

Tizenöt igazi történet részletes leírása, olyan emberekről szól, akik képesek voltak hatékonyan, egész új módon cselekedni, amikor e szükség felmerült. Lehet ez 0,3 másodperces átállás szempillantás előtt vagy hét év következetes finom igazítások eredménye is.

► Honnan van ez az újra-hangolódás képességünk?
► Hogyan sikerül pontosan az ilyesfajta átállás?
► S miért vagyunk "alapbeállításként" felkészítve rá?

Izgalmas kérdések ezek, főleg az utolsó, hisz ennek köszönhetően nem is kell újat tanulnunk. Elég, ha rajtakapjuk magunkat és másokat, hogy az újrahangolódás mennyire sűrűen sikerül magától is.

Petyka festményei a könyvben ott mutatnak utat, ahol az átmenetek elmosódnak és nem határozottak, ahol a valóság nem csak fekete-fehér, hanem a szürke és halvány színek árnyalataiból áll össze, mert igazából ott történik az újra-hangolódás.

SZERZŐ

Peter Szabó
Első újrahangolódása már a születés előtt: 1956-ban Magyarországon, Győrben fogant, és kilenc hónapra rá Svájcban jött a világra. Pályáját boldogtalan jogászként kezdte, mert úgy látta, az ügyfelek a tényeket rendre a valóságostól eltérő módon állítják be. A sors fintora, hogy coachként újrahangolódva, ma éppen abban segít az ügyfeleinek, hogy egy számukra jobban megfelelő valóságra találjanak.

Több szakkönyvet írt arról, hogy a coach miként tud professzionálisan hasznos lenni az ügyfeleinek az újrahangolódásban, ebben a legfrissebb könyvében pedig azt mutatja be, mennyire professzionális az ügyfelek újrahangolódása coach segítsége nélkül is.

Bázelben napjait három felnőtt gyermeke közelében tölti, Budapesten pedig három adoptált felnőtt „gyermekéhez” közel, bízva abban, hogy így nemsokára a nagypapaságra is alkalma lesz újrahangolódni.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 26.
Olvasóként, amikor letettem a könyvet nálam is elindult valami... Elindult egy kíváncsiság a világ és önmagam felé. Vajon bennem is megvan az újrahangolódás? a családtagjaimban? a barátaimban? mindenkiben? Milyen új és különleges látásmód ez, ami ott van a mindennapokban és észrevétlenül tanít. Még csak pár óra telt el azóta, hogy letettem a könyvet, de ilyen röpke idő alatt
is megannyi gondolatot indított el a múlt énjéről, a jelenről és kíváncsisággal kezdek neki a holnapnak, hogy mikor fedezek fel egy újabb példát az újrahangolódásra magamban.