Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 
Ár:
3.300 Ft
Menny.:

Ne féljünk a rögtönzéstől!

Ár:
3.300 Ft
Menny.:
Gyártó: In Dynamics Consulting Kft.
Várható szállítás: 2024. július 23.

Újszerű improvizációs gyakorlatok tanácsadáshoz és coachinghoz


A könyvben szó lesz a rögtönzésről és a négy alapelvről, mely a műfaj filozófiájának gerincét alkotja, majd sok improvizációs gyakorlattal ismerkedhet meg, melyek abban segítenek, hogy a rögtönzés négy alapelvével másokat is meg tudjon ismertetni.

Könyvismertető

Ne féljünk a rögtönzéstől!
Újszerű improvizációs gyakorlatok tanácsadáshoz és coachinghoz 

 

Vigyázat! A rögtönzés erősen addiktív! Éppúgy, mint a drogok. Felbátorít, megszabadít a félelmektől és szorongásoktól, euforikus örömöt okoz, és energiával tölt fel.

Improvizációval napjainkban nemcsak színpadokon találkozhatunk, hanem a tanácsadás és coaching területén is. Bebizonyosodott ugyanis, hogy az improvizációs gyakorlatok hatékonyan és hosszú távon javítják a kollégák, diáktársak, barátok és házaspárok kommunikációs képességeit és csapatszellemét. Méghozzá humoros és újszerű módon.

Charlotte Cordes bemutatja az improvizáció mögött meghúzódó elméleti hátteret, majd nagyon sok szórakoztató és rendkívül jól alkalmazható improvizációs gyakorlatokat ír le, amelynek ott a helye minden tanácsadó és coach eszköztárában.