Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.További információ 
Ár:
3.300 Ft
Menny.:

Bevezetés a teammunkába

Ár:
3.300 Ft
Menny.:
Gyártó: In Dynamics Consulting Kft.
Elérhetőség: Azonnal, raktárról
Várható szállítás: 2023. június 09.

Gyakorlati tapasztalatokon alapuló útmutató, mely segítséget nyújthat a teammunka során felmerülő problémák megoldásában. A teamek tanácsadói, vezetői és tagjai egyaránt hasznos tanácsokat kapnak, hogy meghozhassák mindennapi fontos döntéseiket.

Könyvismertető

Bevezetés a teammunkába

 

A teammunka leginkább akkor kerül az érdeklődés homlokterébe, amikor valami nem működik a teamben.

Cornelia Edding és Karl Schattenhofer könyve olyan útmutató, amely gyakorlati tapasztalatokon alapul, és segítséget nyújthat a teammunka során felmerülő problémák megoldásában.

A szerzőpáros csoportdinamikai-rendszerelvű teammodellje egyrészt többféle nézőpontot kínál, másrészt világos értelmezési keretet ad a különböző szemlélet- és eljárásmódoknak. A szerzők hét konkrét eset kapcsán mutatják be, hogyan oldhatók meg a problémás helyzetek. A szituációkat mindig több perspektívából értelmezik, amelyek más és más intervenciót kívánnak, és eltérő eredményre vezetnek. 

A különböző perspektívák lehetőséget nyújtanak, hogy szélesítsük látókörünket, amikor egy teamet szemlélünk. Így egyszerűbben láthatjuk át és kezelhetjük a kényes helyzeteket.

A könyv záró részében ismertetett módszerek és stratégiák segítenek, hogy megfogalmazhassuk a nehézségeket, és a team képessé váljon a reflexióra és önirányításra. A teamek tanácsadói, vezetői és tagjai egyaránt hasznos tanácsokat kapnak, hogy meghozhassák mindennapi fontos döntéseiket.

Belelapozás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!