Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 
Ár:
3.300 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-07-21

Agilis keretrendszerek csoportdinamikai szempontból

Ár:
3.300 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-07-21
Gyártó: In Dynamics Consulting Kft.

Agilis teamek az odatartozás, a hatalom és az intimitás erőterében


Ajánljuk a könyvet azoknak, akik agilis szervezetekben, teamekben dolgoznak (agilis coachok, vezetők, Scrum Masterek), továbbá az agilis szemlélet iránt érdeklődő trénereknek, coachoknak, szervezetfejlesztési tanácsadóknak, szupervizoroknak.

Könyvismertető

Agilis keretrendszerek csoportdinamikai szempontból
Agilis teamek az odatartozás, a hatalom és az intimitás erőterében

 

"Az agilitás a piac komplex kihívására nyújt választ kompetens és felhatalmazott csapatok felállításával. 

Vezetőként és szervezetfejlesztőként szerzett tapasztalataim azt mutatják, hogy az agilis keretrendszerek bevezetése ugyan megteremti az adott szervezeten belüli kulturális átállás feltételeit, de gyorsan kiderül, hogy innen még hosszú út vezet a valóban agilis működésig. A nehézségek és sikerek egyaránt a csoportfolyamatokból fakadnak, melyek természetére és kezelésére az agilis keretrendszerek nem térnek ki – a csoportdinamika azonban több modellt is kínál. 

A csoportdinamika a csapat belső komplexitásának a kérdéseire válaszol: hogyan működjünk együtt eredményesen a csapattagok viszonyainak, hangulatainak és viselkedéseinek sokfélesége mellett. 

Evelyn Werro ebből a szempontból mindenképpen úttörő és hiánypótló könyve egy konkrét csoportdinamikai modellen keresztül ezen módszer agilitással vonható párhuzamaira és kapcsolódási pontjaira mutat rá. 

Figyelmébe ajánlom ezért egyrészt azoknak az agilis coachoknak, vezetőknek és Scrum Mastereknek, akik az agilitásról való tudásukat kiegészítenék a komplex csoportdinamikai folyamatokról való ismeretekkel – mert ezáltal korábban elképzelhetetlennek tartott eredményekre is számíthatnak. 

Ajánlom továbbá az agilis szemlélet iránt érdeklődő trénereknek, coachoknak, szervezetfejlesztőknek, mivel Evelyn Werro könyve egyszerre nyújt áttekintést az agilitásról, valamint annak egyik keretrendszeréről, a Scrumról, továbbá fontos támpontokat fogalmaz meg az agilitás csoportdinamikai értelmezéséhez."

Orbán Gergely, 
projekt manager, People leader, agilis coach, szervezetfejlesztő

Belelapozás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!