Ügyfélszolgálat felsőfokon

Ügyfélszolgálat felsőfokon Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.980 Ft
2.700 Ft
Kedvezmény: 280 Ft

Sok elégedett ügyfelet szeretne cégének? A kulcs a kapcsolattartás és az ügyintézés! 

5+ 1 ajándék AKCIÓ!
5 darab vásárlása esetén ajándékba adjuk az
ÜGYFÉLSZOLGÁLATI TRÉNINGGYAKORLATOK
NAGYKÖNYVE 
c. szakkönyvet.

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Leírás és Paraméterek

Sok elégedett ügyfelet szeretne cégének? A kulcs a kapcsolattartás és az ügyintézés! Akár személyesen, telefonon, e-mailben, levélben, vagy galambpostán kommunikál velük néhány szabályt mindenképp kell ismerni és betartani! Ez a könyv mindent megtanít az ügyfeleiről!

 

Még hogy kevés elégedett ügyfele van? Most majd sok lesz.

Tényleg elégedett ügyfeleket akar? Megkapja! Csak lapozzon bele a könyvbe!

 

Túl sok ügyfél túl gyakran megy el másik céghez. Így aztán nem mondhatja senki, hogy ezt a könyvet nem a kényszer szülte. Azt nem állítom, hogy ha a világ összes cégvezetője olvassa ezt a könyvet, akkor az ügyfélvándorlás teljesen megszűnik, de azt igen, hogy ha ön elolvassa, akkor ezentúl nem lesz gondja az ügyfelei megtartásával. Persze csak azokra gondolok, akiket ön is szeretne megtartani. Hogyan lehet a szolgáltatóipar fantasztikus ezermestere, aki valóban hatékony a problémamegoldás terén? Milyen pozitív tettekre, cselekvésre van szükség ahhoz, hogy a csalódott vásárlód ismét elégedett legyen? Hogyan viszonyuljon a nehéz természetű ügyfelekhez? Hogyan kerülheti el a vevőszolgálat 10 fűbűnét? De még az is kiderül ebből a könyvből, hogy a "Nem tudom" válasszal például vevőket veszíthet el, a "Nem tudom, de mindjárt utánanézek"-kel azonban megtarthatja őket.

Miért fontos az ügyfél? Mert egy ügyfél visszatér, hogy újra és újra önnél költse el a pénzét. Szerintem ez bőven megér egy misét (vagy egy olyan könyvet, ami ebben segít? jó sokat).

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

A hónap könyve