Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.További információ 
Ár:
8.400 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-12-13

TRÉNINGKOKTÉL - A trénerek klubjából

Ár:
8.400 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-12-13
Gyártó: Z-Press Kiadó

Elfogyott!


✓ Bevált gyakorlatok tematikus gyűjteménye
✓ 87 tréninggyakorlat profi trénerektől 
✓ Újszerű, kreatív, variálható modulok
✓ A praktikus segédtáblázatok megkönnyítik a célnak megfelelő gyakorlatok kiválasztását

Könyvismertető

TRÉNINGKOKTÉL A TRÉNEREK KLUBJÁBÓL
87 tréninggyakorlat profi trénerektől
A gyakorlatban bevált játékok tematikusan szerkesztett gyűjteménye

 

Különleges gyakorlatgyűjtemény a szerzők bevált, kedvenc játékaival és egyedi variációkkal. Olyan újszerű, kreatív tréninggyakorlatokat tartalmaz, melyek mindegyike beilleszthető a tréner megszokott eszközei közé, új színt hozva, inspirálva a munkáját. Ezekből később saját variációk is alkothatók, az egyes modulok plasztikusan egymáshoz illeszthetőek. Útmutató található a könyvben a játékok értékeléséhez is.

A könyv felépítése:

Gyakorlatcentrikus, akár közvetlenül tréningen is könnyen felhasználható kézikönyv. Minden játéknál szisztematikusan pontokba szedték a következő adatokat:

► A játék célja és menete
► Egyedi variációk az adott játékra
► Értékelés
► Ajánlott alkalmazási területek
► Pontos technikai adatok

Praktikus segédtáblázatok könnyítik meg a célnak megfelelő gyakorlatok kiválasztását. Részletes információt nyújtanak a játék tempójáról (nyugodt, élénk vagy aktív) és előkészületi igényéről is.

A játékok csoportosításának két fő szempontja:

Kategóriák: érzékelő, interakciós, csoportdinamikai, vicces-, pult- és parti, kültéri, szerep- és döntési játékok
Célok: kommunikációjavítás, kreatív folyamatok serkentése, bizalomfejlesztés, kooperáció gyakorlása, empátiafejlesztés, spontán és tervezett cselekvés

SZERZŐK

A kézikönyvben 61 Németországban elismert, sikeres tréner jól bevált gyakorlatai találhatók meg, melyeket Axel Rachow (1961-) szerkesztett tematikus kötetté. Rachow szociálpedagógus, felnőttképzési szakember, személyzeti- és üzletfejlesztési szakértő, a DART Consulting GmbH alapítója Németországban. Az 1995 óta progresszíven fejlődő "DART-Idee" megalkotója. Ez egy elv, ami a változásfolyamatok középpontjába a kommunikációt és az innovációt helyezi. Ez a nagy sikerű szakkönyv Németországban 5. kiadásban jelent meg, mint a Spielbar sorozat 2. része.

Belelapozás

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 10.
Nagy játékmániás pedagógus vagyok, folyamatosan keresem az új vagy újszerű játékokat. Ebben a könyvben sok jó ötletet találtam,amit a kollégiumi csoportjaimmal meg tudok valósítani. Nagy segítség, hogy a játékok a felhasználás lehetőségei szerint is csoportosítva vannak,mert ez megkönnyíti a keresést. Mindig találok benne az aktuális céljaimnak megfelelő játékot.
Lazók Ilona, Debrecen