Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.További információ 
Ár:
3.990 Ft
Menny.:

Több mint játék - Szabadtéri játékok gyereknek és fiataloknak

Ár:
3.990 Ft
Menny.:
Gyártó: Katalizátor Központ
Elérhetőség: ÁTMENETILEG NEM KAPHATÓ
Várható szállítás: 2023. február 07.

Szabadtéri játékok gyereknek és fiataloknak.

94 db játék leírását tartalmazza. 

Könyvismertető

Kinek szól ez a könyv, és mire jó?

A kiadványban található játékok gyerekeknek és fiataloknak szólnak, és a szociális kompetenciáik fejlesztésére alkalmasak. A feladatokat korosztály alapján két nagy részre osztottuk, majd tovább bontottuk őket a célok alapján – így könnyebb megtalálni mindenki számára a megfelelő játékot. Elsődleges célunk az volt, hogy olyan – szabadban játszható – feladatokat válogassunk össze, amelyek egyszerűen kivitelezhetőek, nem igényelnek bonyolult előkészületet és speciális eszközöket.

Mivel a tanulás mellett jó kedvre is derítenek ezek a játékok, sokféle módon és helyen alkalmazhatjuk őket. Testnevelésórán kint az udvaron, táborokban; egynapos kirándulások, vagy akár délutáni foglalkozások során is. 

A könyvben az alábbi típusú játákok találhatóak: 

► Együttműködési és problémamegoldó játékok 
► Kommunikációs játékok
► Környezeti nevelést szolgáló játékok 
► Jégtörő játékok  
► Bemelegítő, energetizáló, ismerkedési játékok 
► Versengő, kihívást jelentő feladatok  
► Bizalomjátékok  
► Készség- és képességfejlesztő játékok 

Kitűnő segítség, hogy a játékon keresztül könnyebb legyen kilépni a komfortzónából és megtanuljunk nyitottan, bizalommal viszonyulni a környezetünkhöz. A játékok nagyobb része szabadtéren játszható például táborokban, osztálykirándulásokon, vagy akár egy fiatalokat foglalkoztató munkahely csapatépítő tréningjének alkalmával.

A könyv Jan Neumann: Education and learning trough outdoor activities és Dusan Bartunek_ Andy Martin: Games in nature, An innovative Approach to outdoor and environmental activities for youn children cínű műve alapján készült.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!