Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 
Ár:
9.900 Ft
9.000 Ft
Kedvezmény: 900 Ft
Menny.:

A csoportdinamika gyakorlata

Ár:
9.900 Ft
9.000 Ft
Kedvezmény: 900 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. április 07.

 

MEGJELENT! 

Leírás

80 tréninggyakorlat ● 512 oldal + online letölthető anyag

A csoportokkal és teamekkel különféle szakterületen dolgozó szakemberek ebben a könyvben sokrétű gyakorlati lehetőséget és csoportdinamikai munkamódszert találnak. A könyv az immár a 10. kiadást megért német mű alapján készült: bevált és hasznos segédeszköz mindazok számára, akik szociális területen, egészségügyben, képzésben, vezetőkkel és tanácsadó szakemberekkel való munkában maguk is munkacsoportokat és tanulócsoportokat vezetnek, csoportokat segítenek és kísérnek, vagy teamfejlesztést végeznek.

A tíz fejezet leképezi a csoportfolyamat jellemző lefutását: a tanulási folyamat kezdetét, a társas észlelést és az érzékelőképesség fejlesztését, a kommunikációs képességet és visszajelzést, az együttműködést és versengést, a csoportos döntéshozatalt és a csoportban fellépő ellentéteket, a szerepeket, normákat és a csoportban elfoglalt helyet, a kritikus jelenségeket és zavarokat a csoportfolyamatokban, a csoportfolyamatok elemzését, a tanácsadói és intervenciós kompetenciákat a csoportban, valamint a tanulási folyamat lezárását és kiértékelését. Minden egyes fejezet tartalmaz egy bevezetést az adott témához, nyolc alapgyakorlatot (számos változatban), valamint tanulmányokat csoportdinamikai modellekkel.

A könyv vásárlói részére online letölthető, majd kinyomtatható formában is rendelkezésre bocsátottuk a gyakorlatok elvégzése során szükséges segédanyagokat.

 

SZERZŐK

Dr. habil. Klaus Antons
a pszichológiai tudományok doktora, 1942-ben született. Pszichológiai és szociológiai tanulmányai befejeztével klinikai, kutatási és oktatási területen volt segédmunkatárs, munkája középpontjában a függőségek kutatása állt. Stuttgartban nyolc éven át vezetett egy képző intézményt. 1982 óta folytat önálló tevékenységet csoportdinamikai tréningek és továbbképzések, konfliktuskezelés, személyes fejlesztés, szervezetfejlesztés, teamfejlesztés, szupervízió, coaching és a pszichoterápia területén. Család- és szociálterápiai továbbképzéseket tart, kiképző csoportdinamikai (DGGO) tréner és szupervízor (DGSv).

Heidi Ehrensperger 
1956-ban született. Diplomáját felnőttképzésből szerezte (Master in Adult and Professional Education) és csoportdinamikai tréner (DGGO). Sokéves tapasztalattal rendelkezik a leendő oktatók képzése terén. 2003 óta önálló tanácsadóként tart trénerképző, csoportdinamikai, metodikai/didaktikai szemináriumokat. Szervezetfejlesztői és megoldásfókuszú tanácsadói továbbképzést végzett. Sokrétű és szerteágazó tapasztalatokkal rendelkezik.

Rita Milesi 
1953-ban született. Diplomáját felnőttképzésből szerezte (HF) és csoportdinamikai tréner (DGGO). Sokéves tréneri és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik a Swissairnél. 1991 óta folytat önálló tevékenységet az oktatóképzés, tanácsadás, egyéni- és csoportos szupervízió területén. Szervezetfejlesztő továbbképzést végzett.

Belelapozás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!