Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 
Ár:
4.990 Ft
Menny.:

A Játék nem játék - 3. kötet

Ár:
4.990 Ft
Menny.:
Gyártó: OptimusTréning
Várható szállítás: 2024. június 18.

Pedagógusok, animátorok, táborszervezők, szociális szakemberek, egyesületi vezetők, de szülők számára is könnyven használható játékok.

Könyvismertető

A Játék nem játék - 3. kötet

Fókuszban a játékeszközök

Egyszerű, jól követhető játékgyűjtemény GYEREKCSOPORTOKKAL foglalkozó szakembereknek

180+ játék dobókockával, nudlival, labdával, 100 labdával, kötélel, kártyával, pénzérmével, kupakkal, csipesszel, texel,babzsákkal, ernyővel. Ragadd meg a résztvevőid figyelmét, és tedd érdekesebbé és változatosabbá a programjaidat!

 „Ez a gyűjtemény bizonyíték, hogy játszva is lehet tanulni.”

"Precíz játékismertetőkkel - a szabályoktól, szükséges eszközöktől a feldolgozásig -, amik egyben inspirálnak is, és lehetőséget hagynak az átgondolásra a saját közösségünkben való felhasználásra."

„Miért jó ez a könyv!...Mert eszközök szerint, tematikusan csoportosítva lehet új játékok közül mazsolázni.”

Kinek szól a könyv

pedagógusoknak (általános és középiskolai tanárok, tanítók, óvodapedagógusok, kollégiumi nevelők), akik tenni akarnak azért, hogy az általuk használt pedagógiai módszerekkel valóban hatékonyan fejleszteni tudják a diákjaikat. Akiknek fontos az, hogy a tanulók is és ők maguk is jól érezzék magukat. Akik szeretnék, kiegészíteni és hatékonyabbá tenni a jelenleg használt módszertárukat. 
civil aktivistáknak, egyesületi vezetőknek
► szociális területen dolgozó szakembereknek
► animátoroknak, táborszervezőknek
► egyetemistáknak, diákoknak
► és mindenkinek, aki szeret játszani és csoportokkal foglalkozik

SZERZŐK

Szerző: Besnyi Szabolcs, Boros Balázs Mókus és Nagy Gábor Mápó

A játékleírásokat lejegyezte:  Besnyi Szabolcs, Boros Balázs Mókus, Bőhm Sára, Csizmazia Katalin Csizi, Kaszper Pál, Kiss Ambrus Tamás, Kollarik-Kovács Dominika Domino, Kovács Geri, Lázár Anetta, Papp Bence, Nagy Gábor Mápó, Novics Judit, Szarka Ákos, Zima István