Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 
Ár:
4.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-05-21

A Játék nem játék - 1. kötet

Ár:
4.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-05-21
Gyártó: Katalizátor Központ

Minden az ismerkedési, bemelegítő, energetizáló, csoport- és párképző, valamint az egyéb játékokról! Egyszerű, jól követhető játékgyűjtemény.

Könyvismertető

A Játék nem játék - 1. kötet

Egyszerű, jól követhető játékgyűjtemény GYEREKCSOPORTOKKAL foglalkozó szakembereknek

 

Segíti a felhasználót a minden fejezet elején megtalálható „Játékmutató” összegző, áttekintő táblázat, mely megkönnyíti az eligazodást. Természetesen minden játékhoz tartozik részletes leírás, kellékigény felsorolás, játékszabály ismertetés, lezárási metódus, valamint továbbfejlesztési lehetőségeket és variációkat is kínál.

 „Ez a játékgyűjtemény 1 hiánypótló szakmai anyag a játékvezetés fortélyairól, több mint 110 játék részletes leírása, 4 országból, 21 játékmester tollából, 288 oldalon.”

„Minden az ismerkedési, bemelegítő, energetizáló, csoport-, és párképző, valamint az egyéb játékokról!”

„Hogyan és milyen játékokat vezess, hogy közben a részvevőknek eszükbe se jusson a mobiltelefonjuk?”

Kinek szól a könyv

pedagógusoknak (általános és középiskolai tanárok, tanítók, óvodapedagógusok, kollégiumi nevelők), akik tenni akarnak azért, hogy az általuk használt pedagógiai módszerekkel valóban hatékonyan fejleszteni tudják a diákjaikat. Akiknek fontos az, hogy a tanulók is és ők maguk is jól érezzék magukat. Akik szeretnék, kiegészíteni és hatékonyabbá tenni a jelenleg használt módszertárukat. 
civil aktivistáknak, egyesületi vezetőknek
szociális területen dolgozó szakembereknek
animátoroknak, táborszervezőknek
egyetemistáknak, diákoknak
és mindenkinek, aki szeret játszani és csoportokkal foglalkozik

SZERZŐK

A módszertani fejezeteket írta: Besnyi Szabolcs és Nagy Gábor Mápó

A játékleírásokat lejegyezte: Ármos Anita, Bálint Katalin, Bányai Sándor, Besnyi Szabolcs, Boros Balázs Mókus, Budai Andor, Csíkos Tímea, Demjén Izabella, Derzsi Ágnes, Gerlach Viktor, Kovács Gergely, Kovács Nikoletta, Nagy Magdolna, Nagy Gábor Mápó, Nyíri Zoltán, Orbán Imola, Pölös Annamária, Tóth Gabriella, Tadity Enikő, Tóth Juliska, Vicsek Annamária  

Belelapozás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!