Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 
Ár:
4.800 Ft
Menny.:

Teamcoaching - Csapatok megoldásközpontú támogatása a gyakorlatban

Ár:
4.800 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. április 07.

A szerző Daniel Meier tapasztalt coach és teamcoach, sokéves vezetői és coachtapasztalattal.

Leírás

2001. óta a brief coaching oktatója és művelője. A SolutionSurfers nemzetközi coachképző hálózatának társalapítója és ügyvezetője,Svájcban él.

E könyvében a SolutionCircle modell leírásával olyan erőforrás- és megoldásorientált eljárást ad a csapatokkal dolgozók kezébe, mely takarékos módszerekkel a teamekben meglévő erősségekre építi a fejlesztési folyamatot, ami az előrelépést könnyebbé, a változást tartósabbá teszi.

Csapatok és szervezetek helyzethez illő, a kitűzött célok felé azonnal megkezdhető támogatására kínál egyszerű módszertant. Sok hagyományos, időigényes rákészülés megspórolható ennek segítségével, a figyelem eltolódik mindarra, amit a csapat már tesz a célok irányában, és az eredmény még a beavatkozás során érzékelhető: az előrelépés lehetőségébe vetett bizalom nő, és szemlátomást javul az együttműködés az érintettek között.

A coachingfolyamat nyolc lehetséges javasolt lépésének részletes leírásán túl esetek és gyakorlati tanácsok támogatják az alkalmazni kívánó olvasót. Haszonnal forgathatják vezetők, akik könnyedebb és előremutató teammunkát szeretnének látni csapatukban, coachok és szervezetfejlesztők, akik a meglévő erőforrásokra építve s lehetőleg fárasztó kerülőutak nélkül kívánják a magukat rájuk bízó csoportokat céljaik és megoldásaik felé támogatni.

"Legalább három dolog lelkesít engem ezzel a könyvvel kapcsolatban:
sok kollégát ismerek személyesen, akik a bemutatott eszközöket a gyakorlatban is kipróbálták és azok valóban működnek
- az itt ajánlott eljárások mind csapatok, mind a moderátor számára sokkal kellemesebbek és hatékonyabbak, mint a hagyományos csoportmoderáció
- a szerző nagy nyugalommal, higgadtan és bizakodóan számol be olyan dolgokról, amelyekhez ténylegesen ért.
Tehát, nincs más hátra: Megvásárolni, lépésről lépésre alkalmazni ...
és élvezni a sikert." Dr. Peter Szabó, MCC

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!