Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 
Ár:
3.600 Ft
2.900 Ft
Kedvezmény: 700 Ft
Menny.:

Lovas suttogó vezetőknek

Ár:
3.600 Ft
2.900 Ft
Kedvezmény: 700 Ft
Menny.:
Cikkszám: 149
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. szeptember 25.

Kifutó könyv, már csak 5 db raktáron! Utánnyomása nem lesz. 


A VEZETÉS ÁLLATIAN HATÉKONY MÓDSZERE

✓ VEZETÉS MÓDSZERTAN - új stílus, nagyobb siker
✓ Vezesse cégét állatian egyszerűen és hatékonyan!
✓ Könnyedség – humor – kiemelkedő hatékonyság

Miért "suttogó"?
Mert ez a könyv különleges vezetési stílust mutat be, ahol a vezető olyan sikeresen kapcsolja össze a tudását a technikával és az érzésekkel, akárcsak a "lovas suttogó".

Leírás

LOVAS SUTTOGÓ VEZETŐKNEK

A vezetés állatian egyszerű és hatékony módszere

 

A vezetők és a beosztottak gyakran fölöslegesen nehezítik meg egymás életét, így kemény munkával is csak gyenge eredményeket érnek el. Ezzel szemben könnyűszerrel és fáradság nélkül is végezhetnék munkájukat – a kollégák sikeres vezetését is beleértve. A könyv szerzője megdöbbentő párhuzamot von a beosztottak és a lovak vezetése között: mindketten hasonlóan reagálnak – a lovak azonban sokkal őszintébb módon mint az emberek. Manapság pontosan ebben az őszinte visszajelzésben szenved hiányt sok vezető. Gyakran csak néhány apró változtatásra van szükség a cégnél ahhoz, hogy a munkatársakat jobban motiváljuk és eredményesebben vezessünk. 

► ​Mi a különbség irányítás és vezetés között?
► Hogyan építsen bizalmat a beosztottakban és hogyan motiválja őket?
► Hogyan ismerje fel a munkatársak képességeit, hogyan kamatoztassa a tehetséget?
► Hogyan adhatunk a beosztottaknak alkalmat arra, hogy képességeiket hasznosítsák és teljes mértékben kibontakoztassák? 

A "suttogó" stílusú vezetés eszköztárát szemléletesen és humorosan adja közre a szerző, aki mind a cégvezetők és tulajdonosok, mind a lovak világában egyformán járatos. 

KI AZ A "SUTTOGÓ"?

Nicholas Evens megfilmesített regénye óta hívják "lovas suttogónak" azokat az embereket, akik szavak nélkül, a lovak csaknem hangtalan testbeszéde útján bámulatos dolgokat érnek el; azokat az embereket, akik képesek belépni a lovak érzelem- és gondolatvilágába, teljes bizalmukat beléjük vetik és ezt is kapják vissza. Ők azok az emberek, akik sikeresen és könnyedén kapcsolják össze az érzéseket, a technikát és a tudást, ezáltal bámulatos teljesítményre képesek a gondozásukra bízott lovak.

KINEK AJÁNLJUK?

► Közép- és felsővezetőknek, cégvezetőknek, akik a beosztottaikkal jobb eredményeket szeretnének elérni.  
► Coachoknak és trénereknek, akik a vezetést egy új szemszögből ismertetnék meg ügyfeleikkel.  

SZERZŐ

Bernd Osterhammel 
Korábban egy mélyépítő tervezőmérnöki iroda ügyvezetője és tulajdonosa volt. Meggyőződéses lovasemberként tartós sikereinek kulcsát szokatlan vezetési stílusában fedezte fel. Azóta „Lovas suttogó” szemináriumokon osztja meg tapasztalatait más vezetőkkel. 

Belelapozás

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 10.
Ez az a könyv, amit kivétel nélkül minden vezetővel elolvastatnék. Egyszerűen zseniális a tartalma és a nyelvezete is! Első olvasáskor nem is jegyzeteltem, nem emeltem ki semmit belőle, mert annyira lekötött, hogy szinte úgy olvastam el, mint egy regényt. Egyik oldal a másik után..., nem akartam megállni egy-egy fejezetnél. Még és még, mert jó kedvre derített, mert reményt adott, hogy így is lehet vezetni.
Teljesen tudok azonosulni ezzel a stílussal, még úgy is, hogy tudom, van egy kevés kivétel, akiről minden lepereg. Persze, ők sem így születtek, valamitől váltak ilyenné. Hozzájuk is vezet út, mondjuk coaching vagy szupervízió, keményebb esetekben terápia formájában.