Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.További információ 
Ár:
2.990 Ft
Menny.:

Első ÉNtérKÉPem (10 éves kortól)

Ár:
2.990 Ft
Menny.:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Azonnal, raktárról
Várható szállítás: 2022. január 19.

Ez a kötet a 10-15 éves korosztály számára szól. 

A benne található feladatok igen sokszínűek, érdekesek és elgondolkodtatók. Saját tulajdoságok felsorolásától, családfa rajzoláson, kapcsolati körök feltérkepezésén, hálaadás-társasozáson keresztül, a saját szeretetnyelv meghatározásáig terjednek. Egy igazi interaktív könyv, 100 oldalnyi tartalom csodálatos grafikával, tele stratégiákkal, feladatokkal, tippekkel, amelyet több tucatnyi kamasz tesztelt.

Könyvismertető

A felnőtteknek szóló önfejlesztő könyveknek se szeri, se száma, de a tinédzserek miért nem kapnak a hétköznapokban is hasznosítható segítséget? Az “Éntérképem” könyv két változata 10-től 25 éves korig végre minden fiatalnak utat mutat, könnyedén elsajátítható tudással és tippekkel vértez fel az önismeret és az önfejlesztés terén. Horváth Ria és Ságodi-Sturm Hajni műveit és egy tollat kézbe véve már az első oldalakon indul a kaland: bevált praktikákkal és rávezető kérdésekkel, Balázs Andrea vicces, találó rajzaival kirajzolódik az ÉNTÉRKÉP. GPS egy boldogabb élethez! 
 
A 10-15 éveseknek ajánlott "Első Éntérképem" fontos kérdésekre keresi a választ: Ki vagyok? Milyen vagyok? Milyenek a kapcsolataim? Hogyan tehetem még jobbá a barátságaimat? Ki leszek? …A könyv interaktív, a feladatok megoldása, a tippek megvalósítása vezeti el az olvasót a válaszokhoz.  
Ajánljuk coachoknak, trénereknek szülőknek, tanároknak, hogy ők is megtalálják a kamaszokhoz vezető utat, hogy a könyv segítségével közösen haladhatnak tovább!

A 16 éven felülieknek szóló, bővített tudást tartalmazó "Az Éntérképem" című kiadvány olyan útra navigál, ahol minden, az életkorra jellemző legfontosabb kérdésre választ kaphat egy tini vagy egy egyetemista. Ki ő? Miért lett ilyen? Milyen akar lenni? Hogyan indulhat el a számára kedvező úton? A tartalom 95 százaléka életkortól függetlenül is hasznosítható, így coachoknak, trénereknek, tanároknak, szülőknek is ajánlott olvasmány – főként mert az igazi beszélgetések tehetik teljessé az “Éntérképem” hatását…
 
Az önismeret a boldogság a sikeres élet kulcsa, ezt a szerző testvérpár nagyon jól tudja. Horváth Ria pedagógusként évtizedek óta foglalkozik kamaszokkal, akiknek - tapasztalata szerint - rengeteg kérdése van az életről, de megfelelő szakirodalom hiányában a válaszokhoz nem kapnak tudományos eredményeken alapuló, mégis élvezetesen megszerezhető ismereteket.
 

Ha van olyan korszak, amikor önmagunk megismerése, az érzelmek kezelése, és a megfelelő szemléletmód kialakítása fontos, az a kamaszkor. Olyan készségek ezek, amelyek felnőttként is fontosak, mégsem mindig egyszerű az elsajátításuk. A mai tizenévesek jövőbeli sikere egyértelműen azon fog múlni, hogy mennyire rendelkeznek ezekkel a képességekkel. Ehhez nyújt segítséget kiadvány a 10-15 éves korosztálynak: hogy megismerjék önmagukat, megtanulják felismerni és kezelni az érzelmeiket, illetve önbizalmat és pozitív gondolkodásmódot alakíthassanak ki.

A (kis)kamaszok egyedül is el tudják olvasni a könyvet és meg tudják csinálni a feladatokat, mivel az ő korosztályuknak írtuk. Ez a könyv tesztelése során be is igazolódott. Ugyanakkor még többet tanulhatnak belőle a gyerekek, ha valakivel meg tudják beszélni az olvasottakat és támogatást kapnak a gyakorláshoz. Sőt a tapasztalatok szerint még az is gyakran előfordul, hogy a szülő is tanul belőle, és a könyv alapján újragondolja a saját szemléletmódját, meg esetleg azt is, hogy hogyan beszéljen a tinédzserhez!

A könyv szerzői, az író testvérpár:

Ságodi-Sturm Hajni
Hollandiában élő szervezetfejlesztő, tréner és nemzetközileg elismert executive / teamcoach (PCC), aki a világ minden táján dolgozik (pl. Európa számos országa, USA, Kanada, Fülöp-szigetek, Malajzia, Omán, Nigéria, stb.). Holland férjével együtt öt gyermekük van, akik közül már csak egy lakik otthon.

Horváth Ria
Több évtizede tanít, kamaszoknak táborokat, tanulási és önismereti tréningeket vezet, tanulmányaikban elakadt fiatalokat coachol. Ezen tapasztalatok alapján írta az 5öst érő tanulási 5letek című könyvét. Kokas tanárként aktív személyiségfejlesztő, tanóráit élménypedagógiai fogásokkal teszi színessé. Két felnőtt gyermeke van.

Néhány oldal a könyvből

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!