Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 
Ár:
73.500 Ft

COACHINGMATRIX

Ár:
73.500 Ft
Cikkszám: 401
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

Coachingmatrix, egy kreatív coaching eszköz... Partnerünk termékét ajánljuk Önnek!

További információ és rendelés: http://coachingmatrix.hu/webshop

Kedvezményes vásárlás! Az Ön kuponkódja: ZPKEDV2020, mely 10% kedvezményt jelent valamennyi Coachingmatrix termék árából (kivéve Tréner alaptábla, Tréner szett).  A kedvezmény igénybevételéhez rendeléskor adja meg a fenti kuponkódot. *A termék közvetlenül a forgalmazótól rendelhető meg a fenti linken.

Leírás

A Coachingmatrix egy rendszerszemléletű, nagymértékben integrált, elsősorban a probléma megismerést és feltárást segítő, egyszerű, kreatív eszköz.

A Coachingmatrix egy fizikai eszköz és egyben egy módszer is, mely egyrészt rendszerbe foglalja a coaching- és tréningfolyamatok során gyakran használt eszközöket, másrészt kifejezetten eszközspecifikus új módszereket, gyakorlatokat kínál.

A termékekről bővebb információ és rendelés: http://coachingmatrix.hu/webshop


Az Ön kuponkódja: ZPKEDV2020, mely 10% kedvezményt jelent valamennyi Coachingmatrix termék árából (kivéve Tréner alaptábla, Tréner szett).  A kedvezmény igénybevételéhez rendeléskor adja meg a fenti kuponkódot. *A termék közvetlenül a forgalmazótól rendelhető meg a fenti linken.


A COACHINGMATRIX alaptábla mellé 3 féle modul választható, amelyek egyben és külön is megrendelhetők: http://coachingmatrix.hu/webshop

► Ok keret modul: Használatával egyénileg vagy szakember segítségével vizsgálhatjuk az aktuális életpozíciónkat. Önmagunkkal, másokkal és helyzetekkel kapcsolatos hiedelmeinket segít feltárni és rendszerbe foglalni az eszköz.

 Idő keret modul: A hatékony időbeosztást támogató eszköz. Használatával egyénileg vagy szakember segítségével vizsgálhatjuk időbeosztási szokásainkat.

Tulajdonság keret modul: Használatával jobban megismerhetjük egyéni tulajdonság készletünket, és tudatosításával alapvető kérdéseket válaszolhatunk meg életünkre, vagy akár karrierünkre vonatkozóan.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!