Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 
Ár:
5.880 Ft
5.400 Ft
Kedvezmény: 480 Ft
Menny.:

Wingwave-Coaching

Ár:
5.880 Ft
5.400 Ft
Kedvezmény: 480 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2019. december 11.

Készségfejlesztés és stresszkezelés szelíd ráhatással +CD melléklet

Leírás

Készségfejlesztés és stresszkezelés szelíd ráhatással +CD melléklet

A pillangó szárnycsapásai képesek megváltoztatni a klímát akár a Föld másik felén. Ez a hatás csak akkor érhető el ilyen kis energiával, ha a szárny, vagyis „wing” egy bizonyos ponton lendül mozgásba. "Készségfejlesztés és stresszkezelés szelíd ráhatással". Ez az általunk bemutatott, rövid idő alatt is hatásos coaching-módszer filozófiája, melynek segítségével megdöbbentően gyors iramban lehetünk képesek saját erőforrásaink stabilizálására, megerősítésére.

A teljesítményhez fűződő stressz például ilyen forrásokból származnak, ahol sikerrel alkalmazható a wingwave coaching módszer: 
 Csoporton belüli feszültségforrások: vezető-beosztott kapcsolatban 
 „Rivaldafény”- stressz, mint például nyilvános fellépések, versenyek esetében
 Motivációs témák kapcsán, egy „nagy cél” hosszú előkészületei során
 Ötletblokád a kreativitási folyamatban
 Szakmai dilemma, mint például felmondani egy beosztottnak
 Testi stressz, mint például kialvatlanság
 Work-Life-Balance problémák, munka-magánélet egyensúlyának felborulása
 Folyamatos munka az általános teljesítménynövekedés érdekében

Azáltal, hogy belső erőforrásaink aktiválódnak, kreativitásunk, önmotivációnk, és önbizalmunk megnő, célunk vizualizálódik, így tudatosan fel tudunk készülni a nagyobb teljesítményre. A teljesítménykorlátozó hiedelmeket tudatosan megszüntethetjük, és megteremthetjük belső egyensúlyunkat. Így rövid időn belül kimutatható, látványos és hosszan tartó eredményt érhetünk el, mely által szellemi teljesítményünk és konfliktustűrő képességünk megnő. A módszer tudományos vizsgálatokkal is alátámasztható. Marie-Luise Dierks (Hannoveri Egészségügyi Főiskola) tanulmányában kitér a módszerrel kapcsolatos legújabb eredményekre.

A könyv mellé csatolt zenei CD lehetővé teszi az ön-coaching azonnali, közvetlen alkalmazását.

Szerzők:

A pszichológus-pár, Cora Besser-Siegmund és Harry Siegmund mindketten pszichoterapeuták, trénerek és szupervizorok egyben. Hamburg szívében, saját intézetükben, több mint 20 éve foglalkoznak személyre szabott beavatkozások kidolgozásával ügyfeleik és pácienseik számára.

Belelapozás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!