Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 
Ár:
7.000 Ft
Menny.:

Frappáns Coaching

Ár:
7.000 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Azonnal, raktárról
Várható szállítás: 2024. május 31.

Könyvismertető

Ez a könyv bemutatja, hogyan kezelhetjük a coaching során felmerülő nehezebb eseteket, illetve a számunkra bonyolult coaching-helyzeteket.
Néha egy coaching-folyamat nem megy olyan zökkenőmentesen, mint szeretnénk. Az ügyfél beleragad a viselkedésébe, az együttműködés döcög, vagy nincs is különösebb kedvünk hozzá. Ez vajon kin múlik? És mit tehetünk ilyenkor?
A „Frappáns coaching – nehéz folyamatok esetén is” (inkább) tapasztalt coachoknak szól, akik bizonyos folyamatokat összetettnek élnek meg. Ebből a könyvből megtudhatjuk, miben rejlik ennek a bonyolultságnak az oka. A coach-csal van a probléma, vagy az ügyféllel? A folyamat célkitűzése vagy a szerződéskötés nem volt megfelelő, esetleg rossz szinten folyik a munka, vagy pszichopatológia van a háttérben? Ütős beavatkozásokkal megszüntethetjük a bonyolultságot, kibogozhatjuk az összekuszálódott szálakat. Csakúgy, mint a frappáns sorozat többi kötetében, itt is gyakorlatiasan és világosan, sok valós példával illusztrálva mutatja be a szerző, hogy hogyan lehet ezt jól csinálni.

Belelapozás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!