Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 
Ár:
7.490 Ft
Menny.:

Coaching-kincsesláda

Ár:
7.490 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Azonnal, raktárról
Várható szállítás: 2024. május 31.

Több száz ötlet felfedezőknek: 50 technika, 30 ellenőrző kérdéslista, 20 tanmese, és 850-nél is több coaching-kérdés. A kincsesláda tele van meglepetéssel: a profi coach, Martin Wehrle legújabb könyvében a sokéves tapasztalatának legszebb kincseit mutatja be.

Könyvismertető

Coaching-kincsesláda
Több száz ötlet felfedezőknek: 50 technika, 30 ellenőrző kérdéslista, 20 tanmese, és 850-nél is több coaching-kérdés

 

A kincsesláda tele van meglepetéssel: a profi coach, Martin Wehrle legújabb könyvében a sokéves tapasztalatának legszebb kincseit mutatja be: 

"Ezúttal arra törekedtem, hogy egyetlen kötetben, egy áttekintő alapműben foglaljam össze a modern coaching valamennyi vetületét.

Azért, hogy az újonc coachok gyorsan meglássák, milyen kincseket tartogat a coaching színes világa, milyen kérdésekkel tudnak falakat lebontani, illetve milyen alapokon nyugszik egy coach karrierje.

Az öreg rókák pedig tökéletesíthetik gyakorlati tudásukat, profitálhatnak a kérdőívekből, és olyan csillogó gyöngyökkel bővíthetik repertoárjukat, amilyenek a gondolatébresztő feladatok, a tanmesék, vagy a kreatív kérdések."

A könyv tematikája

Coaching módszerek (50), melyeket játékos könnyedség hat át.
Tanmesék (20), amelyek felkínálják a klienseknek a lehetőséget, hogy mások viselkedését elemezzék. 
Coaching kérdések (850), praktikus bármely helyzetben bevethető listák formájában: legyen szó vezetésről, álláspályázatról, pályaválasztásról, munka és magánélet egyensúlyáról, elbocsátásról, mobbingról, de akár a coaching folyamat kezdetéről, vagy gyakorlatba történő átültetéséről. 
Gondolatébresztő gyakorlatok arra sarkallják Önt, hogy alakítsa a coachingot élménydús játéktérré. 
Önellenőrző kérdőívek segítségével utánajárhat, hol találhatóak az Ön erőforrásai, mint coach, milyen eszközök és továbbképzések illenek Önhöz a leginkább, hogyan lenne érdemes helyezkednie a piacon, és hogyan találja meg az Ön számára ideális coaching helyszínt. Ezenkívül olvashat például az ülés-előkészületek optimális hosszát, vagy a megbeszélt időtartam betartását illetően, de akár arra vonatkozóan is, hogy mi olyankor a teendő, ha a kliens megállás nélkül beszél, megszegi a megállapodásainkat. 
Coachok kérdezték 

SZERZŐ

Martin Wehrle 
A német nyelvterület egyik legnépszerűbb, üzleti coachként dolgozó humán szakembere. Coachként csaknem az összes német nagyvállalat vezetőivel dolgozott már együtt. Saját vezetői tapasztalataira is építve Hamburgban megalapította "Karriereberater-Akademie" elnevezésű coach- és karrier-tanácsadói iskoláját. Karrier- és coaching szakkönyvei, csakúgy, mint a munka világából merített humoros hangvételű anekdota-gyűjteményei előkelő helyet foglalnak el a bestseller-listákon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!