Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ  Rendben

Coach szemlélettel a munkahelyen

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.600 Ft
Várható szállítás: 2019. október 22.

Coach szemlélettel a munkahelyen

Leírás és Paraméterek

Julie Starr brit coach könyve nemcsak a vezetői coachkészségeket veszi sorra és elemzi részletesen, hanem helyzetgyakorlatokon keresztül az olvasót is a munkahelyi coaching különböző megvalósulási formáinak részesévé teszi. Jól érthető és követhető coachinggyakorlatai, több szemszögből és szándékból kiindulva, igazodnak a mindennapi üzleti életben felmerülő problémákhoz és feladatok-hoz. Ez az első, kimondottan munkahelyi coachinggal foglalkozó könyv a hazai piacon.

Ez a könyv, amellett hogy segít megtalálni a coaching helyét a szervezetben, amolyan gyorstalpaló coaching-tanfolyamként is szolgál. Kiindulási pont, amely segít áthangolódni a coach szemléletre, megérteni és átlátni a coach stílus lényegét. Megmutatja, milyen előnyöket rejt magában a munkahelyi környezetben a coaching használata. Hiszen mindaz, amivel a coaching jár – önmagunkkal szembeni tudatosság, felelősségvállalás, önálló gondolkodás, új ötletek és innovatív megközelítések, a szokásos gondolati keretből való kilépés –, a megoldás kulcsa számos olyan kihívásra, amellyel napjainkban egy szervezet szembesül.

Tapasztalt coachoknak is sok érdekességgel szolgálhat a könyv, hiszen számos olyan témát feszeget, ami a mindennapi coach működésünket áthatja: pl. hogyan korlátozza az egónk a működésünket, hogyan tudjuk előmozdítani az ügyfélhez való kapcsolódást, vagy éppen azt, hogy hogyan súg nekünk a testünk. Önvizsgálatra és kísérletezésre hív, s mindemellett segít beültetni az újonnan szerzett tudást a gyakorlatba.

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Oldalsáv