Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ 
Ár:
6.400 Ft
Menny.:

Brief coaching - Megoldásközpontú megközelítés

Ár:
6.400 Ft
Menny.:
Gyártó: SolutionSurfers Magyarország Kft.
Elérhetőség: Azonnal, raktárról
Várható szállítás: 2024. május 31.

✓ Rövid idő alatt tartós változások
✓ Erőforrások megtalálása a hibák helyett
✓ Coachingesetek és coachingbeszélgetések
✓ Gyakorlati útmutató: összegzések és feladatok

Könyvismertető

BRIEF COACHING
Megoldásközpontú megközelítés

 

A megoldásközpontú megközelítés olyan új szemléletet ajánl, amely arra fókuszál, hogy miből fogja tudni az ügyfél, hogy céljait elérte, és mit tesz már most is, ami segít majd, hogy ezt megtegye. A megoldásközpontú coach a megoldás felé tereli ahelyett, hogy a problémától távolítaná az ügyfelet. Így a probléma nem is kap a beszélgetéseken központi szerepet, helyette a coach és az ügyfél a remélt jövő felé dolgozik.

A könyv coachingeseteket dolgoz fel, és coachingbeszélgetések részleteit elemezve kínál útmutatást arra, hogyan lehet:

► az erőforrásokat megtalálni a hibák helyett,
► felfedezni a lehetséges és remélt jövőképet,
► megvizsgálni, hogy mi járul már jelenleg is az elképzelt jövőhöz,
► ügyfeleinket életük összes területének szakértőjeként kezelni.

Gyakorlati útmutatóként a könyv összegzéseket és feladatokat is tartalmaz, amit tapasztalt és kezdő coachok, valamint a coaching területére lépő pszichológusok is kipróbálhatnak ügyfeleikkel dolgozva.

SZERZŐK

Chris Iveson, Evan George és Harvey Ratner a BRIEF független tréning-, terápiás és tanácsadó cég alapító tagjai, és megoldásközpontú brief terápiával dolgoznak.

Peter Szabó MCC, a „Rövid és tartós coaching” társszerzője, a SolutionSurfers egyik alapitó tagja:
„A coaching eleganciájáról és szépségéről írt talán legforradalmibb jelenleg kapható könyv. A szerzők mintegy 30 év tapasztalatát sűrítették a könyvbe, az olvasó kezébe helyezve a coaching esszenciáját. Könnyed és kellemes olvasmány, ugyanakkor elgondolkodtató és egyben gyakorlatias. Az olvasó könnyen azon kaphatja magát, hogy a javasolt kérdéseket, megfogalmazásokat akár már a következő coachingbeszélgetésében is alkalmazza, hiszen vonzók és zseniálisak. Ráadásul lenyűgöző, hogy egészen rövid idő alatt milyen tartós változásokat eredményeznek. Hihetetlen? Olvassa el, és tanuljon a legjobbaktól! Hasznos olvasást!”

Belelapozás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!