Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.További információ 
Ár:
2.800 Ft
Menny.:

Coaching Határok Nélkül - 15 mestercoach 15 legkedvesebb eszköze

Ár:
2.800 Ft
Menny.:
Gyártó: Coaching Határok Nélkül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Azonnal, raktárról
Várható szállítás: 2022. május 18.

✓ Interjúkötet világklasszis coachokkal 
✓ Érdekes emberi beszélgetések 15 mestercoachcsal 
✓ Praktikus coaching eszközök egy könyvben

Könyvismertető

Coaching Határok Nélkül – 15 mestercoach 15 legkedvesebb eszköze

 

A „Coaching Határok Nélkül” című programsorozatot Ábri Judit indította el, és menedzseli folyamatos sikerrel, s a most megjelent könyvet társszerzőként jegyzi Peredi Ágnes coach-újságíró mellett. A programsorozat és egyben a most megjelent könyv célja is, hogy a hazai coaching szakma és a coachingszemléletű vezetőkön kívül a nagyközönség is megismerhesse a legfrissebb nemzetközi coaching irányzatokat, és a legtapasztaltabb coachokat. Hiszen egy olyan szakma nagy tudású képviselőiről van szó, amely nálunk is már terjed néhány éve, de a nagyvilágban olyan szintre jutott, hogy az informatika után a legdinamikusabban fejlődő üzletág. Ebből a trendből Magyarország sem maradhat ki.

Akik ebben a könyvben megszólalnak – Hollandiától a Szilícium-völgyig –, mindnyájan megvívták a saját küzdelmeiket önmagukkal és a saját világukkal. Őszintén mertek beszélni a gyengéikről, és meggyőződéssel arról, hogyan lehet túljutni a bajokon, megteremteni a belső és külső harmóniát – magukban és másokban. De nem csupán róluk szól a könyv, hanem olyan módszereket ad át, amelyeket egyaránt használhatnak gyakorló coachok, vállalkozók és vezetők, akik eredményesebbek akarnak lenni, s amihez a coachingszemlélet segítheti hozzá őket. Megérthetik és megváltoztathatják a saját sorsukat, életüket azok is, akik szeretnének harmonikusabban, sikeresebben élni.

A kötetben szereplő 15 mestercoach között van Sir John Whitmore, aki arisztokratának született, autóversenyzőként ért el nagy sikereket, és coachként a világ vezetőivel dolgozik együtt, támogatja őket sikereikben. Robert Dilts, aki megújította a modern pszichológia, a Neuro-lingvisztikus Programozás (NLP) elméletét és gyakorlatát. Philippe Rosinski Belgiumból a kultúrákon átívelő coaching specialistája, aki ezzel a tudással a különböző üzleti működésbeli kultúrák közti konfliktusokat segít legyőzni. Hetty Einzig Angliából az érzelmi intelligencia (EQ) szakértője, amiről beigazolódott, hogy a jó vezetésben sokkal nagyobb a szerepe, mint az IQ-nak, amely az intellektus szintjét méri. Leni Wildflower, aki amerikai és európai egyetemeken tanít, azt a jelenséget vizsgálja, miért nem tesznek meg emberek olyan dolgokat, amiket meg szeretnének tenni, mégis, mintha be lennének oltva a változások ellen.  Megszólal a könyvben Marco Buschman is, aki a teamcoaching mestere, s ő is megosztja hatásos módszerét és még sokan mások.

A kötetben szereplő mestercoachok:

► Sir John Whitmore
► Jayne Warrilow
► Hetty Einzig
► Philippe Rosinski
► Maureen Lawrie
► Cherry Claus-Mullins
► Daniel Meier
► Gerald O’Donovan
► Robert Dilts
► Marco Buschman
► Julie Starr
► Jonathan Passmore
► Donatus Thöne
► Leni Wildflower
► Dawn Campbell

Vélemények a könyvről

Pásztor László ACC | executive coach
„A coacholásról szóló könyvekkel Dunát lehet rekeszteni, ám olyan, melyben a világ vezető coachai avatnak be szakmai titkaikba, csak egy van. Ábri Judit és Peredi Ágnes nemrég megjelent könyvében tizenöt világszerte ismert mestercoach mutatkozik be. Olyan szakemberek, akik Ábri Judit nagyszerű vállalkozása, a Coaching Határok Nélkül, keretében tartottak előadásokat Magyarországon. Ebben a könyvben azonban nem csak módszereket, hanem olyan embereket ismerhetünk meg, akik ízig-vérig coachok, és akik egyedi látásmódjából, élettörténetéből magunk is rengeteget tanulhatunk. Mindez szórakoztató, nem tudományoskodó tálalásban. Jó volt olvasni, jó volt tanulni belőle!”

Gaál Zita | Business coach | Tréner | M&G Vision Coaching
"A Coaching Határok Nélkül könyv a coaching varázslatos sokszínűségét igazolja, a nemzetközi előadók egy-egy fejlesztési területbe nyújtanak betekintést, amelynek során megcsillan személyiségük egyedisége, belső világuk, a coachinghoz való kapcsolatuk különlegessége. Ami számomra valamennyiük szakmai munkájában felfedezhető volt az a coaching iránti lenyűgöző szenvedély és alázat, a friss tudás, a magas szintű szakmaiságból adódó letisztultság. Coaching munkáim kapcsán állandó mozgatórugóm a fejlődés, a coaching készségeim fejlesztése, amihez nagyszerűen járul hozzá a CHN programsorozat és a könyv. A nemzetközi előadók által megosztott egy-egy konkrét eszközt a gyakorlatban is kipróbáltam ügyfeleimmel és hatékonyan vitték előre a folyamatot. Hiszem, hogy a nemzetközi kitekintéssel Ábri Judit és a CHN csapata új távlatokat nyitott a hazai coaching szakmában."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!