Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.További információ 
Ár:
3.990 Ft
Menny.:

Az ÉNtérKÉPem (16 éves kortól)

Ár:
3.990 Ft
Menny.:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Azonnal, raktárról
Várható szállítás: 2022. január 19.

Ez a kötet 16 éves korosztály számára szól. 

A benne található feladatok igen sokszínűek, érdekesek és elgondolkodtatók. Egy igazi intaktív könyv, 232 oldalnyi tartalom csodálatos grafikával, tele stratégiákkal, feladatokkal, tippekkel, amelyet több tucatnyi kamasz tesztelt.

Könyvismertető

A felnőtteknek szóló önfejlesztő könyveknek se szeri, se száma, de a tinédzserek miért nem kapnak a hétköznapokban is hasznosítható segítséget? Az “Éntérképem” könyv két változata 10-től 25 éves korig végre minden fiatalnak utat mutat, könnyedén elsajátítható tudással és tippekkel vértez fel az önismeret és az önfejlesztés terén. Horváth Ria és Ságodi-Sturm Hajni műveit és egy tollat kézbe véve már az első oldalakon indul a kaland: bevált praktikákkal és rávezető kérdésekkel, Balázs Andrea vicces, találó rajzaival kirajzolódik az ÉNTÉRKÉP. GPS egy boldogabb élethez! 
 
A 10-15 éveseknek ajánlott "Első Éntérképem" fontos kérdésekre keresi a választ: Ki vagyok? Milyen vagyok? Milyenek a kapcsolataim? Hogyan tehetem még jobbá a barátságaimat? Ki leszek? …A könyv interaktív, a feladatok megoldása, a tippek megvalósítása vezeti el az olvasót a válaszokhoz.  
Ajánljuk coachoknak, trénereknek szülőknek, tanároknak, hogy ők is megtalálják a kamaszokhoz vezető utat, hogy a könyv segítségével közösen haladhatnak tovább!

A 16 éven felülieknek szóló, bővített tudást tartalmazó "Az Éntérképem" című kiadvány olyan útra navigál, ahol minden, az életkorra jellemző legfontosabb kérdésre választ kaphat egy tini vagy egy egyetemista. Ki ő? Miért lett ilyen? Milyen akar lenni? Hogyan indulhat el a számára kedvező úton? A tartalom 95 százaléka életkortól függetlenül is hasznosítható, így coachoknak, trénereknek, tanároknak, szülőknek is ajánlott olvasmány – főként mert az igazi beszélgetések tehetik teljessé az “Éntérképem” hatását…
 

A könyv tudásanyaga és gyakorlatai segítenek, hogy önmagad kutatójává válhass és így elég ismeretet szerezz magadról az ÉN térKÉPed felrajzolásához. Az önismeret és az önfejlesztés a saját sorsod alakításának kulcsa: életed minden területére kihat az, hogy jóban vagy-e önmagaddal, fenn tudod-e tartani a lelki egyensúlyodat, milyenek a kapcsolataid és meg tudod-e valósítani – a megfelelően kitűzött – céljaidat.

„Nekem borzasztóan tetszett! A fiatalok szinte minden főbb problémájára választ ad.” Lukács Emília 15 éves

Milyen témákat dolgoz fel a könyv? 

Te ki és milyen vagy most – Kérdések és gyakorlatok, amelyek segítenek megismerni önmagad.
A gondolataid hatalma – A pszichológia és az agykutatás legfrissebb eredményeivel, amit mindenkinek tudnia kell, plusz sok eszköz, stratégia, és tipp, amelyekkel befolyásolhatod a gondolataidat, kezelheted az érzelmeidet és módosíthatod a viselkedésedet. Még azt is megtudhatod, mi a hasonlóság az agyad és egy háromgombócos fagyi között, mi az az “agyi rövidlátás” vagy a “kamaszkori érzelmi libikóka”. 
Kapcsolataid – Ha több barátot és jobb kapcsolatokat akarsz, akkor megtanulhatsz hatékonyabban kommunikálni és nemet mondani, megtudsz mindent a kapcsolati mérgekről és a szeretetnyelvekről, de még azt is, hogy hogyan ismerkedj vagy, hogy honnan tudod, hogy „Ő az Igazi”.
A jövőd – Mi az élet értelme? Mit jelent számodra a boldogság? Milyen célokat tűzz ki és hogyan érd el őket? Az felsorolt módszerek és tippek segítenek a válaszok megtalálásában és a gyakorlati megvalósításban.

„Ez nem egy átlagos könyv: a kreatív feladatok rendkívül színessé teszik, és egy teljesen új nézőpontból közelíti meg a témát. Sok kamasz és fiatal küzd önismereti és önbizalom problémákkal – sokakat fog segíteni!” Virág Angyal 16 éves

A könyv szerzői, az író testvérpár:

Ságodi-Sturm Hajni
Hollandiában élő szervezetfejlesztő, tréner és nemzetközileg elismert executive / teamcoach (PCC), aki a világ minden táján dolgozik (pl. Európa számos országa, USA, Kanada, Fülöp-szigetek, Malajzia, Omán, Nigéria, stb.). Holland férjével együtt öt gyermekük van, akik közül már csak egy lakik otthon.

Horváth Ria
Több évtizede tanít, kamaszoknak táborokat, tanulási és önismereti tréningeket vezet, tanulmányaikban elakadt fiatalokat coachol. Ezen tapasztalatok alapján írta az 5öst érő tanulási 5letek című könyvét. Kokas tanárként aktív személyiségfejlesztő, tanóráit élménypedagógiai fogásokkal teszi színessé. Két felnőtt gyermeke van.

Néhány oldal a könyvből

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!