Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.További információ 
Ár:
4.990 Ft
Menny.:

A Játék nem játék - 2. kötet

Ár:
4.990 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Azonnal, raktárról
Várható szállítás: 2023. szeptember 26.

 


Minden az ismerkedési, bemelegítő, energetizáló, csoport- és párképző, valamint az egyéb játékokról! Egyszerű, jól követhető játékgyűjtemény.

Könyvismertető

A Játék nem játék - 2. kötet
Egyszerű, jól követhető játékgyűjtemény GYEREKCSOPORTOKKAL foglalkozó szakembereknek


„Ismerkedő, energetizáló, csoport-, és párképző, bemelegítő, visszahozó, helyszínváltoztató, bizalmi, padban ülve és otthon játszható játékok gyűjteménye.”

Egyszerű, jól követhető játékgyűjtemény gyerekcsoportokkal foglalkozó szakembereknek. „A Játék nem játék!” c. könyv folytatása. Kádár Annamária ajánlásával. 

A módszertani összefoglaló után, több mint 100 oldalon 105 játékleírás található a fent említett kategóriákban.

Praktikus, jól felépített játékgyűjtemény, amely táblázatokkal, ikonokkal segíti a felhasználót, hogy könnyen és gyorsan találja meg azokat a játékokat, amelyekkel elmélyítheti a csoportjával folytatott munkáját.

„A játék maga is egy nagyon jó diagnosztikai módszer, sok dolgot meg lehet tudni egy-egy résztvevőről abból, ahogyan játszik.” (idézet a könyvből, 47. oldal)

Kiknek szól a könyv

pedagógusoknak (általános és középiskolai tanárok, tanítók, óvodapedagógusok, kollégiumi nevelők), akik tenni akarnak azért, hogy az általuk használt pedagógiai módszerekkel valóban hatékonyan fejleszteni tudják a diákjaikat. Akiknek fontos az, hogy a tanulók is és ők maguk is jól érezzék magukat. Akik szeretnék, kiegészíteni és hatékonyabbá tenni a jelenleg használt módszertárukat. 
civil aktivistáknak, egyesületi vezetőknek
szociális területen dolgozó szakembereknek
animátoroknak, táborszervezőknek
egyetemistáknak, diákoknak
és mindenkinek, aki szeret játszani és csoportokkal foglalkozik

SZERZŐK

A módszertani fejezeteket írta: Besnyi Szabolcs és Nagy Gábor Mápó

A játékleírásokat lejegyezte: Ármos Anita, Bauer Flóra, Blizik Anitta Picur, Besnyi Szabolcs, Boros Balázs Mókus, Csábi Székács Krisztina, Csizmazia Katalin, György-Dávid Anita, Kállai Kun Róza, Kiss Ambrus, Makai Nóra, Nagy Gábor Mápó, Nemes Aranka, Orbán Imola, Ölvediné Virág Enikő, Papp Bence, Pálinkás Attiláné Judit, Sőregi Viktória, Szilágyi Mária, Takács Nándor, Thuróczy Flóra Anna, Tojzán Baldy Eszter, Tóth Gabriella

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!